Expressleverans!

Expressleverans! Hemleverans av mat eller dryck gäller bara inom Storgöteborgs kommuner : Göteborg, Kungälv, Mölndal, Partille, Härryda, Lerum, Ale, Kungsbacka.

Hur levererar vi? Vi skapar maten på Greksson Cafe och Deli, som ligger på värmlandsgatan 20, i centrala Göteborg! Vi kör själva, då behöver vi inga mellanhänder, och kommer direkt till er! Vi har olika transportmedel, som hjälper oss att vara snabba och effektiva beroende på avstånd! Då kommer vi ibland med elsparkcykel, cykel eller bil om det ligger mer än 1 mil bort! Vår bil kör runt för leveranser i Göteborg hela dagen för att vi samtidigt levererar produkter till privata kunder och restauranger. Så tveka inte att beställa om ni bor några mil bort, vi kan lösa det!

Finns det ett minsta eller högsta ordervärde?

Det finns ingen gräns för hur mycket du kan beställa, men vårt minsta ordervärde är 200 kr. Om din beställning inte uppgår till 100 kr kan du antingen lägga till fler varor eller helt enkelt betala mellanskillnaden upp till 200 kr.

Hur lång tid tar leveransen?

Imponerande snabbt! I genomsnitt levererar vi på 25-30 minuter, men exakta tiden beror på tidpunkt och avstånd. När du lägger din beställning får du en ungefärlig leveranstid via telefon.