Om Oss

OM OSS

Greksson Import AB är ett livsmedelsföretag baserat i Göteborg. Vårt mål är att importera Greklands bästa produkter som ska öka kvaliteten på svenska bord. Grundarna har utbildning och erfarenhet inom ekonomi, handels, livsmedels-industri och utminutering. Vi har ett stort nätverk av tillverkare i Grekland, därifrån väljer vi naturliga produkter som levereras direkt till kunden utan mellankostnader. Vi är vad vi äter och vårt företag binder ihop tradition och vetenskap för att skaffa värde till kunden.

I 2014 började vi med vår import från Grekland och sålde direkt till kunderna i Sverige via nätet och till flera restauranger i Göteborg som använder våra kvalitetsprodukter. Sedan 2017 startade vi även vår första fysisk butik i centrala Göteborg. Greksson Deli och Café, som ligger på värmlandsgatan 20, är en litet grekisk plats i Göteborgs hjärta. Välkomna!

Du hittar adress och öppettider via länken nedan

https://greksson.business.site/

Ni kan även följa oss på facebook så du inte missar några spännande klipp/erbjudande, nyheter eller andra intressanta saker för butiken och webshopen!

https://www.facebook.com/Greksson

Mvh

Greksson